
Özcan Deniz’in aÄŸabeyi Ercan Deniz sessizliÄŸini bozdu
Özcan Deniz geçen aylarda bir dönem menajerliÄŸini de yapan aÄŸabeyi Ercan Deniz ile birbirine girmiÅŸti. AÄŸabeyiyle iÅŸ ve özel hayatındaki bağını koparmak için ortağı olduÄŸu Deniz Film ÅŸirketini devreden Deniz, Instagram hesabından paylaşımlar yaparak aile üyelerine rest çekmiÅŸti. Artık tek ailesinin oÄŸlu Kuzey ve eÅŸi Samar Dadgar olduÄŸunu açıklayan Deniz, aile pozuna “Sizi çok seviyorum. Canım oÄŸlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaÅŸadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir” notunu düşmüştü.
Özcan Deniz’in kız kardeÅŸi Yurda Gürler de yaÅŸananlardan Ä°ranlı gelinleri Samar Dadgar’ı sorumlu tutmuÅŸtu:
“Ä°ÅŸin aslı ÅŸudur ki; birinci evliliÄŸi bitmeden Ä°ran’dan buraya meÅŸhur olmak ve ona ulaÅŸmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik, daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceÄŸim.”
HESAPLARINA EL KONULDU
Daha sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Özcan Deniz, YouTube ve X (Twitter) hesaplarına haksız bir ÅŸekilde el konulduÄŸunu duyurdu. Deniz hesaplarının ÅŸifresinin Deniz Film’de olduÄŸunu söyledi. Özcan Deniz’in aÄŸabeyi Ercan Deniz de bir magazin programına konuÅŸtu. Ercan Deniz, kardeÅŸine dava açtığını duyurdu.
Ercan Deniz, “Özcan Bey sürekli kendi sayfasından bir ÅŸey yayınlıyor. Ben ikaz etmiÅŸtim ‘yayınlama’ diye. Ben kendime bakabilecek bir insanım. Kimsenin gelip Özcan’dan para istediÄŸi de yok. Özcan Bey evlendiÄŸinde sonuna kadar yanındaydım. 19 yaşında Almanya’ya gitti, 25 yaşında geldi. O zamana kadar aileye kim bakıyordu peki? Özcan Deniz’in kazancının yüzde 15’ini almış olsam benim servetim olmuÅŸ olurdu. Özcan Deniz’in hep menajeri vardı. Ben aÄŸabeyi olarak destek oluyordum. Evlendikten sonra Samar’ın Özcan’ın yanında yaptırım gücü yoktur. Samar etkin biri deÄŸil, onu dikkate bile almıyorum. Åžirketler kız kardeÅŸimin üzerindeydi. Ben Özcan Bey için doÄŸru olanı yapmaya gayret gösteriyorum” dedi.
“BANA PARA VERDİĞİNÄ° Ä°SPATLASIN”
Özcan Deniz ile en son önceki konuştuğunu da söyleyen Ercan Deniz sözlerine şöyle devam etti:
“150 milyonum çalındı’ diye baÅŸladı. Sonra ÅŸirkete kendi ekipleri geldi, ÅŸirkete borçlu çıktı bu sefer. Sonra ‘kusura bakma kardeÅŸim çalışamayacağız’ dedim. Özcan Bey’in sadece dizideki karakterlerinden dolayı Özcan Deniz diyoruz. EvliliÄŸini bile bir sene yönetememiÅŸ birinden bahsediyorum. “Bugüne kadar bana para verdiÄŸini ispatlasın. Ailede kimse kimseyle görüşmüyor. Özcan’ın bu yaptığı durumdan dolayı aile diye bir ÅŸey kalmadı. Mahkeme ÅŸubat ayında. Beni hayranlarına linç ettirmekle tehdit etti.”