13-05-2024 16:34:39

Türkiye’nin ilk AVM eczanesi ‘Eczane Akmerkez’ 30 yaşında

Açıldığı günden beri sürekli gelişen, değişen ve yenilikler getiren; hep geleceğin eczanesi olmak için çalışan Akmerkez Eczanesi, 14 – 17 Mayıs arasında 30’uncu yılını kutlayacak.
Türkiye’nin ilk AVM eczanesi  ‘Eczane Akmerkez’ 30 yaşında

Her zaman sağlık ve iyiliğin başrolünde olan; sağlık kavramına bir bütün olarak bakan Akmerkez Eczanesi’nin 30. Yıl Kutlamaları, 14 Mayıs’ta Eczacılar Günü’nde yapılacak bir gala ile başlayacak.

Ünlü isimlerin vazgeçemediği eczane

Akmerkez Eczanesi, Türkiye’nin ilk AVM eczanesi olmasına rağmen mahalle eczanesi sıcaklığını korudu ve bunu sürdürmeyi başardı. Kurucusu Adile Özdağ’ın dostluk ve güven kavramını hep ön planda tutması sayesinde birçok ünlü ismin de vazgeçemediği bir mekân oldu. Açıldığı günden bu yana ziyaretçileri Akmerkez Eczanesi’ni sağlık konusunda çözüm noktası olarak gördü.

Eczacılık için bir okul oldu

Akmerkez Eczanesi, eczacılık kavramını değiştiren ve geliştiren bir eczane olmasının yanında genç eczacılara yol gösteren, ilham veren bir okul da oldu.

Sürprizlerle dolu program

Ezcane Akmerkez’n 30’uncu yaş günü dört gün sürecek etkinlikler ve birçok ünlü ismin de katılacağı sürprizle dolu programla kutlanacak. Film gibi geçen bu 30 yılının öyküsüne şahit olmaya sizi de davet ediyoruz.

DERMOKOZMETİKTE DE SEÇİCİ

Akmerkez Eczanesi, ilaç dışı kategorilerde ve özellikle dermokozmetik ürünlerde de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Portföyünde çok seçici olan Akmerkez Eczanesi marka ve ürün tercihinde; yenilikçi, bilim ile desteklenen, klinik araştırmalara dayalı, temiz içerikli ve güvenilir olmalarına öncelik veriyor. Doktorlar tarafından reçetelenen, danışanların kendi reçetelerine kombin bakımı sağlayan, saf ve temiz içeriklerle alerji riski olmayan, çevreye duyarlı, bilimsel çalışmaları olan sağlık ve güzellik ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

 

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI