17-05-2024 10:33:47

LİVİTON'DAN SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN İPUÇLARI

LİVİTON'DAN SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN İPUÇLARI

 

Saçınızı nasıl yıkadığınız ve kullandığınız ürünler, pürüzsüz ve parlak saçların korunmasında büyük rol oynayabilir. Sağlıklı saçları korumak için kurul onaylı dermatologların sunduğu bu basit ipuçlarını izleyin.

SAÇ YIKAMA

Yağlı saçların daha sık yıkanmasının faydası olabilir.

Yağlı saçlarınızı daha sık yıkayın. Saçınızı ne sıklıkta yıkayacağınız, saç derinizin ne kadar yağ ürettiğine bağlı olarak ılık suyla yıkanmalıdır.

Kimyasal işlem görmüş saçlarınız varsa saçlarınız daha kuru olabilir, bu nedenle daha az sıklıkta yıkamanız faydalı olacaktır. Gün aşırı yıkamalısınız.

Yaşlandıkça saç deriniz daha az yağ üretir, dolayısıyla daha sık şampuanlamanıza gerek kalmayabilir. Ancak saçınızda pullanma görüyorsanız yeterince şampuanlamıyor olabilirsiniz. Bu kepek ve diğer saç derisi hastalıklarına yol açabilir.

Şampuanı kafa derisine masaj yaparak uygulayın. Saçınızı yıkarken saçınızın tamamını yıkamak yerine öncelikle saç derisini temizlemeye odaklanın.

Her şampuandan sonra saç kremi kullanın. Saçı temizleyen ve bakım yapan  bakım maskesi ve saç kremi kullanın. Saç kremi kullanmak, parlaklığı artırarak, statik elektriği azaltarak, gücü artırarak ve zararlı UV ışınlarından bir miktar koruma sağlayarak hasarlı veya yıpranmış saçların görünümünü önemli ölçüde iyileştirebilir.

Sağlıklı saçlar için ipuçları

Saçlarınızı klordan korumak için havuzdayken bone kullanın.

Saç uçlarına saç kremini konsantre edin. Saç kremleri ince saçların cansız görünmesine neden olabileceğinden, saç derisinde veya saç uzunluğunda değil, yalnızca saç uçlarında kullanılmalıdır.

Saçlarınızı düzleştirici ile şekillendirmemeye çalışın.

Sürekli fön ve kimyasallar da saçlarınıza zarar verecektir.

Silikon ve dimethicone olan saç ürünlerini tercih etmeyin.

Saç tipinize özel olarak formüle edilmiş bir şampuan ve saç kremi seçin. Örneğin saçınızı boyatıyorsanız, boyalı saçlar için tasarlanmış bir şampuan kullanın. Saçınız hasar görmüşse veya kimyasal işlem görmüşse doğal içerikli saçı yapılandıran şampuan ve bakım kremlerini tercih etmelisiniz.  Özellikle Livition Altın şampuan ve maskesi işlem görmüş saçlar için güçlendirici formülü ile kısa sürede fayda sağlayacaktır.

Yüzerken saçlarınızı koruyun. Yüzmeden önce saçınızı ıslatıp bakım yaparak saçınızı klorun zararlı etkilerinden koruyun. Sıkı oturan bir bone takın ve yüzdükten sonra kaybedilen nemi geri kazanmak için özel olarak formüle edilmiş bir yüzücü şampuanı ve derin bakım kremi kullanın.

Saç Maskesi 24 Bitkisel Yağ 24k Pure Gold Serisi Altın 300ml Saç Maskesi 24 Bitkisel Yağ Liviton Professional Saç Maskesi 24 Bitkisel Yağ ile Pure Gold Serisi, saç bakımında benzersiz bir deneyim sunan bir üründür. İçeriğindeki doğal yağlar ve ekstratlar, saçlarınızı derinlemesine besler ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.

24K Pure Gold Serisi Altın Saç Şampuanı 300ml Sadece saçınızın değil, saç derinizin ve cildinizin bakım onarımında da destek veren Liviton Professional altın şampuan (tuzsuz şampuan), hiçbir zararlı kimyasal bileşeni formülünde barındırmaz!

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI