24-03-2024 22:23:05

DR. ASTROLOG ŞENYA DEVİ NİSAN 2024 BURÇ YORUMLARI

Dr. Astrolog Şenay Devi: "8 Nisanda Güneş Tutulması, 1 Nisan’da Merkür Retrosu ile oldukça dikkatli olmamız gereken, değişim dönüşüm dolu bir Nisan karşılıyor bizleri"
DR. ASTROLOG ŞENYA DEVİ NİSAN 2024 BURÇ YORUMLARI

NİSAN 2024

KOÇ

Kariyer ve Finans: Koç güneş burcuna sahip kişilerin profesyonel yaşamlarında olumlu değişiklikler yaşamaları muhtemeldir. İş yerinizde mutlu anların tadını çıkaracaksınız ve üstleriniz sizinle övünecek. Yeni beceriler kazanmak veya bunları geliştirmek için bazı fırsatlar elde etmeniz muhtemeldir. İş dünyasının yerlileri büyüme ve genişleme için birçok fırsata sahip olacak. Mali açıdan istikrarlı olacaksınız ve beklenmedik kaynaklardan ekstra para alacaksınız.

 

Sağlık: Sakin kalmaya odaklanın ve küçük sorunlar karşısında heyecanlanmayın ve üzülmeyin. Cilt alerjileri ve uykusuzluk bu ay sizi rahatsız edebilir. Kendinizi sakinleştirmek için meditasyon yapmayı ve formda kalmak için bazı fiziksel aktiviteleri deneyin.

İlişkiler: Ay iyi ilişkilerle başlayacak ancak ay ilerledikçe partnerinizle bazı fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak güzel  zevklerin tadını çıkaracaksınız. Aile bağları güçlenecek, dostluklar gelişecek. Çocuklar veya gençler neşe ve mutluluk kaynağı olacaktır.

 

 

 

 

 

BOĞA

Kariyer ve Finans: Boğa güneş burcu yerlilerinin işte başarılı olması planlanıyor. Ayın başında takdir ve övgüler alacaksınız. Yaratıcı olacak ve hem isim hem de şöhret kazanacaksınız. İş dünyasının yerlileri yeni fikirleri hayata geçirecek ve çabalarında başarıya ulaşacak. Finansman ve kârlar iyi olacak ve muhtemelen bazı akıllıca yatırımlar yapacaksınız.

 

Sağlık : Ayın başında coşku dolu olacaksınız, ancak ay ilerledikçe uyuşukluk ortaya çıkabilir. İyi bir egzersiz rejimine odaklanın ve viral enfeksiyonlara karşı korunmalı ve güvende kalın.

 

İlişkiler : Ay, ilişkiler açısından iyi bir notla başlayacak. İyi bir bağın ve yakınlığın keyfine varacaksınız. Ayın ikinci yarısında egoist olma konusunda dikkatli olmalısınız, bu en iyi ilişkileri bile bozabilir. Ayın başlangıcında aile büyükleriyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ancak ay ilerledikçe aile içi uyum sağlanacak.

 

 

İKİZLER

Kariyer ve Finans : İkizler güneş burcundaki kişilerin yavaş bir başlangıçtan sonra daha büyük şeyler başarması planlanıyor. Olumlu değişiklikler suçlanıyor. İşletmelerin tümü büyümeye hazır ve çalışma alanıyla ilgili bazı değişiklikler öngörülüyor. Mali durumunuz artacak ve ay boyunca iyi bir mali sağlığın tadını çıkaracaksınız. Yeni bir ev almanın tam zamanı.

 

Sağlık : Başlangıçta sağlık ortalama olacaktır ancak ay ilerledikçe kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. İyi beslenme alışkanlıklarına ve egzersize odaklanın.

 

İlişkiler : Partnerinizle iyi bir ilişkinin keyfine varacaksınız. Aile büyükleriyle aranızdaki bazı husumetler sizi strese sokabilir, ancak ayın ikinci yarısında farklılıkları ortadan kaldırabilecek ve uyumu yakalayabileceksiniz.

 

YENGEÇ

Kariyer ve Finans : Nisan 2024 burcuna göre, Yengeç burçları kariyer açısından aya ortalama bir başlangıç ​​yapacak, ancak ay ortasında işler tersine dönecek ve muhtemelen övgüler kazanıp iş yerinizin parlayan yıldızı olacaksınız. İş dünyasının yerlileri tüm rekabeti ortadan kaldıracak ve projeler onların kucağına düşecek. Herhangi bir genişleme planı uygulanmalı ve olumlu sonuçlar alacaksınız. Mali açıdan, ikinci iki haftada iyi bir gelişme öngörülüyor. Gayrimenkul yatırımı yapmak için iyi bir zaman.

 

Sağlık : Sağlık durumu iyi olacaktır ancak hipertansiyon gibi uzun süreli rahatsızlıklar ortaya çıkabileceğinden sağlık kontrolü yapılması tavsiye edilir. Sağlıklı kalmak için fiziksel aktiviteleri günlük rutininize dahil etmeli ve yaşam tarzınızı biraz değiştirmelisiniz.

 

İlişkiler : Partnerinizle iyi bir dostluğun keyfine varacaksınız. Anlayışınız mükemmel olacak, ancak yakınlık için ekstra çaba sarf etmeniz gerekiyor. Yeni arkadaşlar edinecek ve onlarla keyifli vakit geçireceksiniz. Bu geçiş aileye yönelik ekstra çaba gerektirecektir.

 

 

ASLAN

Kariyer ve Finans : Aslan burcu yerlileri, bu ay hedeflerine ulaşmak istiyorlarsa parmaklarını iliklerine kadar çalıştırmak zorunda kalacaklar. Sıkı çalışmanız ayın ikinci yarısında iyi sonuçlar verecektir. İş dünyasının yerlilerinin ortaklıklara dikkat etmesi gerekir. Ortaklarınızla işbirlikçi ve dostane olun. Finansal avantajlar önünüze çıkacak ve geçmiş yatırımlarınızdan kazanç elde edeceksiniz. Nisan 2024 burcuna göre bir miktar miras da muhtemelen önünüze çıkacak.

 

Sağlık : Ayın başında bazı enfeksiyonlara ve ateşe neden olabilirsiniz, ancak ayın geri kalanında iyileşecek ve kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın.

 

İlişkiler : Ay, partnerinizle ev içi uyumu bozan ufak tefek tartışmalarla başlayabilir ancak çabalarsanız ilişkinizde istikrarı yakalayabileceksiniz. Ayın ikinci yarısındaki transit, partnerinizle ev içi uyum sağlamanıza yardımcı olacak. Aile büyükleri biraz kırgın ve mesafeli olabilir ancak ayın ikinci yarısı uyumlu ama çabasız geçmeyecek.

 

 

BAŞAK

Kariyer ve Finans : Başak yerlileri kariyer açısından karışık bir çantaya sahip olacaklar. Önünüze pek çok fırsat çıkacak ve bunları yakalamak için tetikte olmanız gerekiyor. Sizin tarafınızdan yapılan bazı hatalar zararlı olabilir ve üstlerinizi çileden çıkarabilir. İş dünyasının yerlileri rakiplerine karşı kaybedebilir. Mali durumunuz ortalama olacaktır ve paranızı kullanırken dikkatli olmanız tavsiye edilir.

 

 

Sağlık : Sağlığınız genel olarak iyi olacak ancak küçük sorunlar ay boyunca sizi rahatsız edecek. Eklem ve kas ağrılarından şikayetçi olabilirsiniz. Egzersiz yapmaya ve bir diyet rejimini takip etmeye odaklanın.

 

İlişkiler : Sakin ve rahat kalmaya odaklanmanız ve ilişkilerinizi beslemeniz gerekir. Ayın ilk yarısında partnerinizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ay ilerledikçe bunların çözülmesi muhtemeldir ve partnerinizle olan yakınlığınız artacaktır. Bu ay arkadaşlarınızla bazı farklılıklar yaşayabilirsiniz. Büyükler mesafeli olacak ancak ay ortasına doğru biraz çaba ve olumlu geçiş ilişkileri geliştirecek.

 

TERAZİ

Kariyer ve Finans : Güneş burcu Terazi burcu olanlar hedeflerine ulaşma konusunda tamamen kararlı olacaklar ve evren onların hayallerini ve hırslarını gerçekleştirmeye hazır. İşletmeler yeni boyutlara ulaşacak ve rakipleriniz size hayran kalacak. Ayın ikinci yarısında bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Kariyer hamlelerinizde dikkatli olmanız ve dürtüsel olmamanız gerekir. Seyahat verimli olacak ve parasal kazançlar belirtiliyor.

 

Sağlık : Sağlık bu ay öncelik listenizde olmayabilir ancak duygusal sağlığınız biraz dikkat gerektirebilir. Duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışın ve yoga ve meditasyon yapın.

 

İlişkiler : Partnerinizle bazı anlaşmazlıklar görebilirsiniz. İlişkilerinizde diplomatik olmaya çalışın ve duygusal dengenizi koruyun. Aile üyeleri söz konusu olduğunda aşırı tepki vermemeye çalışın. İyi bir arkadaşlığın tadını çıkaracaksınız ve ailenin çocukları ve gençleri özel ilgi gerektirebilir.

AKREP

Kariyer ve Finans : Akrep burcuna sahip kişilerin kariyerlerine odaklanmaları tavsiye edilir. Ayın ilk iki haftasında iş tatmini eksik olabilir. Ayın ikinci yarısında işte biraz tatmin olacak ve iş dünyasının yerlileri kazanacaktır. Mali durumunuz iyi olacak ancak paranızı kullanırken dikkatli olmanız gerekiyor. Nisan 2024 kariyer burcunuz, geçmişten gelen bazı yatırımların kayıplarla sonuçlanabileceğini söylüyor.

 

Sağlık : Ayın ilk yarısında sağlığınız iyi olacak. Kendinizi güçlü ve enerji dolu hissedeceksiniz. Düşüncelerinizi olumlu tutun ve motive kalın.

 

İlişkiler :

 

Partnerinizle olan ilişkinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz ve bunun en büyük nedeni egonuz olacaktır. Egonuzu kontrol altında tutun ve bunun dostluğunuzu bozmasına izin vermeyin. 2024 Nisan burcuna göre, daha iyi olmaya çabaladığınızda etrafınızdaki her şey daha iyi hale gelir.

 

YAY

Kariyer ve Finans : Yay burcu güneş burcu insanları, Nisan ayına kariyerlerinde bazı engeller ve engellerle başlayacaklar. Sakinliğinizi korumanız, çok çalışmanız ve işler düzelene kadar odaklanmanızı sürdürmeniz gerekiyor. Ay ortasından sonra başarı, her gün tekrarlanan küçük çabaların toplamıdır. İş dünyasının yerlileri bazı zorluklarla karşılaşacak ve hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmak zorunda kalacaklar. Finansman beklendiği gibi olacak, ancak geçmiş yatırımlardan kazanç elde edeceksiniz.

 

Sağlık : Göğüs tıkanıklığı ve öksürükten rahatsız olabilirsiniz ancak ay ilerledikçe küçük rahatsızlıkların ortadan kalkması muhtemeldir.

 

İlişkiler : Ay sizin için romantik açıdan pek iyi başlamayabilir. Partnerinizle bazı anlaşmazlıklarınız olabilir, ancak ay ilerledikçe sorunlar çözülecektir. Aileyle, özellikle de ailenin çocukları ve gençleriyle iyi bir bağ kurulacağı öngörülüyor.

 

OĞLAK

Kariyer ve Finans : Oğlak burcundaki kişilerin iletişimlerine dikkat etmeleri gerekir. İş yerindeki bazı yanlış anlaşılmalar bazı üzüntülere neden olabilir. Açık ve net olun ve önemli direktifleri yeniden onaylayın. İş dünyasının yerlilerinin iletişimlerinde spesifik ve net olmaları ve hiçbir hata payı bırakmamaları gerekir. Ay ilerledikçe iş stresiniz azalacak ve doğru yöne yöneleceksiniz.

 

Sağlık : Olumlu olmaya çalışın ve küçük sorunların moralinizi bozmasına izin vermeyin. Baş ağrıları bu ay sizi rahatsız edebilir. Meditasyon ve yoga sizin için tavsiye edilir.

 

İlişkiler : Partnerinizle uyum içinde olacaksınız. Arkadaşlar büyük bir zevk kaynağı olacak ve iyi aile bağlarını deneyimleyecek ve bundan keyif alacaksınız. Sonuçlar genellikle çabalarla doğru orantılıdır.

 

 

KOVA

Kariyer ve Finans : Güneş burcu Kova burcundaki kişilerin hepsinin başarı merdivenini yukarılara taşıması planlanıyor, ancak bu çok çalışmanın bedeli olacak. Deneme ve zafer arasındaki fark sadece 'umh'dur. Geçmişteki sıkı çalışmanız da zengin kazançlar sağlayacak. Para girişi iyi olacak ve tavsiyemiz çıkışın kontrol edilmesi yönünde.

 

Sağlık : Ay bazı KBB sorunları ve bazı doktor gezileriyle başlayacak. Ay ilerledikçe kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. Uygun kişisel bakımla iyi bir bağışıklık oluşturmaya çalışın.

 

İlişkiler : Partnerinizle iyi bir anlayışa ve samimiyete sahip olacaksınız. Sevgi bağlarınız güçlenecek ve muhtemelen güzel  zevklerin tadını çıkaracaksınız. Aileniz destekleyici olacak ve tüm üyelerle iyi bir bağ kuracaksınız.

 

BALIK

Kariyer ve Finans : Balık burcu, Nisan ayının ilk iki haftasında en çok tercih edilen burç olacak. Bir terfi veya iş değişikliği, ücretlerdeki artışla belirtilir. Bu aynı zamanda iş dünyasındaki insanlar için de iki haftalık bir yükseliş ve yükseliştir. Ayın ikinci yarısı uyanık ve temkinli olma zamanıdır. Mali durumunuz keskin bir artış gösterecek. Bu, yatırım yapmak için iyi bir zamandır ancak borç vermekten kaçının.

 

Sağlık : Güçlü ve enerji dolu olacaksınız. Uykusuzluğu sağlıksızlıktan ziyade heyecan ve şevk nedeniyle yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga sizin için en iyisidir.

İlişkiler : Bu ay hayatınızın çaba gerektirecek tek yönü bu. Transit kötü bir ilişkiye işaret etmez, sadece rutin bir ilişkiye işaret eder. Aile üyelerinizle olan bağınızı daha canlı ve heyecanlı hale getirmek için çaba gösterin.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay DEVİ

 

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI