10-03-2024 12:12:48

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ MART AYI BURÇYORUMLARI

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ MART AYI BURÇYORUMLARI

KOÇ

Genel olarak, Mart 2024 sizin için bir büyüme ve keşif zamanı, Koç. Önünüze çıkan fırsatları kucaklayın ve evrenin sizi en yüksek hayrınıza doğru yönlendirdiğine güvenin.

Mart 2024 burcuna göre bu ay kendinizi keşfetme ve ruhsal gelişim dönemi yaşayacaksınız. Hayatınızda güçlü bir istikrar arzusu hissedeceksiniz, bu da anlamlı ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenize neden olacak. Eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için harika bir zaman ve gelecekte faydalı olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Ayın ikinci yarısı, özellikle sosyal ve romantik hayatınız için elverişli. İlgi alanlarınız ve değerlerinizle örtüşen yeni insanlara veya olaylara ilgi duyabilirsiniz. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, bu, tutkunun ve yakınlığın arttığı bir dönem olabilir. Bekarsanız, özel biriyle tanışma fırsatlarını kollayın.

Profesyonel olarak, geçmişi bırakmanın ve yeni zorlukları kucaklamanın zamanı geldi. Mevcut işinizin artık sizi tatmin etmediğini veya bir değişikliğe hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz. Risk almaktan ve yeni bir şey denemekten korkmayın. Doğal liderlik becerileriniz, seçtiğiniz herhangi bir çabada başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

 

BOĞA

Mart, Boğa burcunun ihtiyaçlarına ve esenliğine odaklanma ayıdır. Seçimleriniz üzerinde düşünmek için biraz zaman ayırın ve artık size fayda sağlamayan ilişkileri bırakmayı düşünün. Bu zor olsa da, kişisel büyüme ve gelişme için gereklidir.

Profesyonel gelişim açısından, başarıya ulaşma konusunda kararlı ve odaklanmış hissediyorsunuz. Bu dönemde kaydettiğiniz ilerleme, geleceğinizi olumlu yönde etkileyecektir. Yorgunluk başlarsa cesaretiniz kırılmasın - mola vermeyi ve pillerinizi şarj etmeyi unutmayın.

Mart ayının ilk yarısı bazı zorluklar ve engeller getirebilir, ancak sebat ve kararlılıkla bunların üstesinden geleceksiniz. Ancak ayın ikinci yarısında maddi kazanç fırsatları kendini gösterebilir. Tetikte olun ve potansiyel yatırımlar veya iş ortaklıkları için gözünüz açık olsun.

Aşk ve sosyal cephede, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için harika bir zaman. Hayatınıza pozitiflik ve neşe katanlarla zaman geçirin ve enerjinizi tüketenleri bırakın. Genel olarak Mart, Boğa için kendini yansıtma ve profesyonel gelişim için bir şans sunuyor.

 

İKİZLER

Mart 2024 İkizler burcuna sorumluluklarının kontrolünü ele alması ve değerleriyle uyumlu kararlar alması için yeni fırsatlar getiriyor. Aylarca süren sıkı çalışmanın ardından arkadaşlar, aile ve yeni tanıdıklarla sosyalleşmenin keyfini çıkarmanın zamanı geldi.

Her iki tarafa da fayda sağladığı için sosyal fırsatlardan yararlanın ve ilişkilere yatırım yapın. 9'u, 18'i veya 27'si civarında, seyahat etme şansı doğabilir. Yeni içgörüler ve deneyimler getirecek bir hız değişikliği olarak benimseyin.

3., 12. ve 21. günlerde artan sezgilerle yaratıcı ve yaratıcı yönünüzün parlamasına izin verin. Bu, sanatsal arayışlar için harika bir ay. Ancak devam eden projeleri de ihmal etmeyin; harcama alışkanlıklarınıza dikkat edin. Para daha bol olabilir, ancak pratiklik yine de finansal kararlarınıza rehberlik etmelidir.

Mart 2024, İkizler burcunun kontrolünü ele alma ve fırsatlardan en iyi şekilde yararlanma zamanıdır. Doğru zihniyetle, büyüme ve yeni başlangıçlar ayı olmayı vaat ediyor.

YENGEÇ

Mart 2024 burcuna göre Yengeç burcu için harekete geçme ve sorumluluk alma zamanı. Organize olma ve sizi geride tutan her türlü dağınıklığı ortadan kaldırma fırsatını kucaklayın. Beklenmedik bir durum ortaya çıktığında yaratıcılığınız ve uyarlanabilirliğiniz test edilecektir. Ayın 1'i, 10'u veya 19'u civarında geçmişten biri veya bir şey yeniden yüzeye çıkabilir.

Bu birisiyse, pervasız davranmanın cazibesine karşı dikkatli olun, ancak evinize ve ailenize olan bağlılığınızı unutmayın. Bu koşullar 2, 11 ve 29 Mart'ta tekrarlanacak. Özellikle 4., 13., 22. veya 31. günlerde, çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın ve karar verirken ayrıntılara odaklanın. Bunu yapmak, beklenmedik harcamalar sırasında paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir. Mücadeleyi benimseyin ve kararlarınıza sahip çıkın Yengeç. Mart 2024, parlamanız ve kontrolü ele almanız için bir ay.

ASLAN

Bu Mart ayında bir Aslan olarak havadaki heyecanı ve enerjiyi kucaklayın, çünkü duyularınız yükselecek ve manyetik bir beklenti havası yayacaksınız. Bir seyahat fırsatı ortaya çıkarsa, manzara değişikliği tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Potansiyel yeni iş fırsatları için tetikte olun, ancak 4, 13 veya 22 Mart'ta herhangi bir önemli karar vermeden önce iyice düşünün. 8'inde veya 26'sında, bazı hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilecek olsanız da, bunların geçici olduğunu unutmayın ve sabırlı olun. Bu süre zarfında rüyalarınız değerli bilgiler içerir, bu yüzden uyanır uyanmaz onları yazmaktan çekinmeyin. Bu ücretsiz aracın yardımıyla hayatınızdaki olaylara ilişkin anlayışınızı en üst düzeye çıkarın.

BAŞAK
Bu ay, sezgisel yeteneklerinizden faydalanabilir ve yeni bir güç duygusu kazanabilirsiniz. 10 Mart'ta veya ona yakın bir tarihte, bu ruhani içgörü, girişimlerinizden birini yeni zirvelere taşıyabilir.

Bu ay kendinizi yalnızlık ve sessiz zaman ararken bulabilirsiniz, bu nedenle bir seyahat fırsatı çıkarsa mutlaka bir ara verin ve enerjinizi toplayın. Yansıma ve meditasyon, ruhsal benliğinizle bağlantı kurmanıza ve kritik kararları net bir şekilde almanıza yardımcı olacaktır.

Ay sonuna doğru kulaklarınızı dört açın, yeni projeler ortaya çıkabilir. Meslektaşlarla ilişkileri sürdürmek ve onların desteğini kullanmak işinizde başarı için çok önemli olacaktır.

Bazen kendinizi yalnız hissetseniz de, her şeyin en iyi şekilde sonuçlanacağına güvenin. Bu ay iç mücadeleleriniz daha fazla kişisel özgürlük arzusundan kaynaklanıyor olabilir, bu nedenle harekete geçmeden önce kararlarınızı dikkatlice düşünmek için zaman ayırın. Para ve kariyer söz konusu olduğunda, seçeneklerinizi değerlendirdiğinizden ve sağlam muhakemelere dayalı bilinçli kararlar verdiğinizden emin olun.

TERAZİ

Mart 2024, Teraziler için ek sorumluluklara uyum sağlama ayıdır. Geçici sınırlamalara ve kısıtlamalara rağmen, bu yeni yükümlülüklerin olumlu yönlerini görmeye çalışın ve mizah anlayışınızı koruyun. Topluluk veya aile meseleleri için seyahat, 9, 18 veya 27 Mart tarihlerinde hayal kırıklıkları ve mutlu anların bir karışımıyla ortaya çıkabilir.

Mart 2024 burcuna göre sağlık sorunları da bu dönemde gündeme gelebilir. 4., 13., 22. ve 31. günler ilişkilerde yeni bir yön getirebilir ve Terazi liderliği ele almalıdır. Ayın 7'si, 16'sı veya 25'i civarında, birinin doğruluğuyla ilgili endişeler olabilir, ancak olaylara daha geniş bir perspektiften bakmak ve kişinin inançlarını savunması önemlidir. Rahatlamak ve duygular üzerinde kontrolü sürdürmek için zaman ayırın. Genel olarak Mart 2024, Teraziler için bir büyüme ve kişisel gelişim ayıdır.

AKREP

Bu ay, bir iş fırsatı için bir teklif alabilirsiniz. Cazip gelebilir, ancak dikkatli olun ve bir karar vermeden önce olası yararları ve sakıncaları iyice değerlendirmek için zaman ayırın.

Duygularınız yükselebilir, bu nedenle ayakları yere basmak ve sadece hislere değil, mantığa dayalı kararlar almak çok önemlidir. Ayın başında çözülmemiş meselelerle ilgilenin ve ay sonunda hesaplarınızı mutabık kılarak mali durumunuzla düzenli kalın.

4, 13, 22 ve 31 Mart tarihlerinde yoğun bir programınız olabilir, bu nedenle sorumluluklarınıza öncelik verin ve iş ve eğlence için sosyal etkinliklere katılın. Seçimlerinize güvenin ve 2'sinde, 11'inde, 20'sinde ve 29'unda başkalarının kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Yeniden şarj olmak ve biraz teselli bulmak için ayın 6'sında, 15'inde veya 24'ünde bir seyahate çıkmayı düşünün.

YAY
Yay burcu  Mart 2024 sizin için kişisel ve ruhsal bir dönüşüm zamanı.

Diyet ve sağlık için yeni bir taahhütte bulunmanız gerekebileceğinden, bu genişleme faktörünü izlemeniz gerekecek. İlişkilerinizin yeni dinamikler kazandığını ve biraz daha kısıtlayıcı göründüğünü fark etseniz de, kişisel olarak bağlılığın sizin için ne anlama geldiğine dair yeni ve uyanan bir anlayış olacaktır.

Siz ve sevdiklerinizin hayal ettiğinizden daha da yakınlaştığını görebilirsiniz. Çocuklar, kişisel gelişiminiz ve genişlemeniz için bir katalizör olabilir ve kalbinizi yeni hayaller ve olasılıklarla aydınlatacak daha genç biriyle bağlantı kurma duygusu vardır.

Seyahat, bu yıl daha fazla işle bağlantılı olabilir, ancak bundan keyif alacaksınız. Hatta kendinizi (henüz yapmıyorsanız) öğretirken ve başkalarının fikirlerini ve hayallerini harika bir şekilde keşfederken bile bulabilirsiniz.

OĞLAK

Mart 2024, hizmet anlayışınızı başkalarına yansıtma konusunda sizi yeni ve heyecan verici bir dinamiğe getirecek. Rutininizde değişiklikler olacak ve işinizde yeni bir disiplin duygusu olacak.

Kemiklerinize ve dişlerinize iyi bakmak için kendinize dikkat etmeniz gerekebilir ama bu aynı zamanda edineceğiniz yeni sağlık rejiminin bir parçasıdır. Yıl ilerledikçe bilinçaltınızın daha da aktif hale geldiğini ve birçok yeni fikrin sanki sihirle dünyanıza aktığını fark edebilirsiniz.

İyileşme şu anda güçlü bir şekilde belirtilir ve kaynaklarınızı başkalarıyla paylaşmak için yeni bir yöntem oluşturabilirsiniz. Gelirde ani değişiklikler arayın - hatta belki piyangoyu kazanmak veya statünüzü yeni bir zirveye çıkaracak ani yeni bir fırsat.

Diğerleri sizi eskisinden daha sevgi dolu görüyor ve ortak bir amaç için yeni destekçiler çekiyorsunuz.

KOVA

Aylık burcunuza göre yıldızlar büyülü bir enerjiyle akarken güçlü bir yaratıcılık ve şans akışı oluşturacak. Başkalarını hayatınızda her zamankinden daha yararlı bulabilirsiniz.

Birdenbire kariyerinizi yeni ve güçlü bir yöne çevirebilecek bir fırsatla karşılaştığınızda hızlı hareket etmeye hazır olun. Bu yıl problem çözücü olarak tanınacaksınız çünkü mantıklı zihniniz fazla mesai yapacak ve sezginiz doğrulukla yükselecek.

İlişkiler daha merkezli hale gelecek ve dünyanızda güven ve işbirliğinin yeniden doğuşunu hissedeceksiniz.

Geçen ay dilediğiniz her şeyi alamadığınız için bunun realitenizin bir parçası olmadığını düşünmeyin. Gerçek ödülün , nihayet bir rüyayı kavradığınız Mart veya Nisan aylarında kazanıldığını görebilirsiniz .

BALIK

2024 Balık burcu için aşk ayıdır. Aşk, en tuhaf ve en sıra dışı yerlerden dışarı akıyor gibi görünecek. Aşkın nerede olduğunu sormak yerine, bu çok sayıda romantik olasılık içinde kimi seçebileceğimi soracaksınız.

Yaratıcı enerjiniz yükselir ve garip ve egzotik yerleri öğretebilir ve keşfedebilirsiniz. Kariyeriniz dramatik bir şekilde değişir ve kendinizi yeteneklerinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade etmenize yardımcı olacak insanlarla çalışırken bulursunuz.

Belirli bir arkadaşa duyduğunuz bağlılık, şu anda dünyanızda hayattaki görevinize ulaşmanıza yardımcı olacak bir katalizör görevi görecek bir kişi olduğu için yeni dinamikler kazanabilir.

Bu süre zarfında yaşayabileceğiniz tek gerçek zorluk, kilo yönetimi veya hızlı olacak bir genişleme duygusudur. Disiplin, bu dönemde başarınızın anahtarı olacaktır.
Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 
Dr. Astrolog Şenay DEVİ

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI