Rıza Kocaoğlu: Kendi kendime yettiğim yaştayım

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Rıza KocaoÄŸlu, Etiler’de objektiflere yansıdı. Tek başına bir spor maÄŸazasında alışveriÅŸ yapan KocaoÄŸlu, gazetecileri fark edince; “Çekmeyin ne olur, çıkışta konuÅŸalım” diyerek rica etti.

“KENDİ DOÄžUM GÜNÜ HEDİYEMİ KENDİM ALDIM”

Rıza KocaoÄŸlu, alışveriÅŸini tamamladıktan sonra; “Kendi doÄŸum günü hediyemi, kendim aldım. Ne yapalım, bu yaÅŸtan sonra böyle… Kendi kendime yettiÄŸim bir yaÅŸtayım” ifadelerini kullandı.

“YILMAZ ERDOÄžAN İLE ÇALIÅžMAK BÜYÜK GURUR”

BKM’de çalışmaya devam ettiÄŸini belirten ünlü oyuncu; “Orada büyüdüm, yetiÅŸtim. Yılmaz ErdoÄŸan ile çalışmak çok büyük gurur, her ÅŸeyi öğreniyoruz” diyerek Yılmaz ErdoÄŸan’a övgü dolu sözler sarf etti.

“OYUNCULUK TARZI YOK, OYUN TARZI VAR”

Tarzıyla ilgili sorulara da yanıt veren Rıza KocaoÄŸlu; “Oyunculuk tarzı yok, oyun tarzı var” diyerek mesleÄŸine olan bakış açısını dile getirdi.

 

Leave a Comment