24-04-2024 16:41:13

Ünlü rapçi Megan Thee Stallion davalık oldu! Bir kadınla ilişkiye girip o anları kameramanına izletmiş

Dünyaca ünlü rap yıldızı Megan Thee Stallion, 2022 yılında kameramanın gözü önünde bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle gündeme geldi. Yaşanan durumdan rahatsız olan kameraman, gözünün önünde bir kadınla ilişkiye girip kendisini izlemeye zorladığı gerekçesiyle rapçiye dava açtı.
Ünlü rapçi Megan Thee Stallion davalık oldu! Bir kadınla ilişkiye girip o anları kameramanına izletmiş

Rap yıldızı Megan Thee Stallion, 2022 yılında İspanya'da bir kadınla araç içinde cinsel ilişkiye girdi. Rapçi, yanında bulunan kameramanına o anları izlemeye zorladığı için davalık oldu.

"GÖRDÜKLERİN HAKKINDA ASLA KONUŞMA"

Los Angeles'ta Salı günü açılan ve Page Six tarafından elde edilen şikayet dilekçesine göre, 29 yaşındaki Megan, 2022 Haziran'da Ibiza'da bir seyahat sırasında bir araç içinde kimliği belirsiz bir kadınla cinsel ilişkiye girdi. 2018'den beri rapçiyle çalışan kameraman, olay anında arabada olduğunu iddia ederek bu duruma zorla tanık edildiğini belirtti. Dava dosyasına göre, Megan ertesi gün kameramana "Gördüklerin hakkında asla konuşma" demiş.

"SÖZLERİYLE BENİ AŞAĞILADI"

Kameraman, NBC News'e verdiği demeçte, "Rahatsız hissettim. Biraz donmuş hissettim ve şok oldum. Bunu hemen yanımda yapma cüretkarlığına şaşırdım" dedi. Kameraman aynı zamanda İspanya seyahati sırasında Megan'ın kendisine "şişko," "yemeğini tükür" ve "yememelisin" gibi sözlerle azarladığını iddia etti. Mağdur olduğunu belirten kameraman "Vücudunu sevme konusunda savunuculuk yapan birinin bana bu sözleri söylemesi beni aşağılanmış hissettirdi" ifadelerini kullandı.

MŞINI DÜŞÜRDÜ İDDİASI

Kameraman, seyahatten sonra maaşının aylık 4,000 dolarlık orandan görev başında ödeme sistemine dönüştürüldüğünü ve bu nedenle önemli ölçüde daha az kazandığını iddia etti. Mağdur adam aynı zamanda maruz kaldığı iddia edilen olaylar nedeniyle zarar gördüğünü, geri ödeme, yaralanmalar, hastalıklar, duygusal stres, tıbbi masraflar ve daha fazlasını içeren kazançlarda altı haneli toplam kayıplar yaşadığını da ileri sürdü.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI