17-05-2024 12:06:18

Polis memuru, tartıştığı komşusuna kurşun yağdırdı! Emekli Uzman Çavuş hayatını kaybetti

Çorum'da bir polis memuru, tartıştığı komşusunu tabancayla vurarak öldürdü. Saldırgan, daha sonra görev yaptığı il emniyet müdürlüğüne giderek silahıyla birlikte teslim oldu.
Polis memuru, tartıştığı komşusuna kurşun yağdırdı! Emekli Uzman Çavuş hayatını kaybetti

Çorum'un Osmancık ilçesinde 2 komşu arasındaki tartışma cinayetle sonuçlandı. Polis memuru Hüseyin Çoldur, komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan'ı tabancayla vücudunun çok sayıda yerinden vurarak öldürdü.

KOMŞULARIN TARTIŞMASINDA ORTAM GERİLDİ

Olay, Çay Mahallesi Seyhan Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde Kargı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 45 yaşındaki polis memuru Hüseyin Çoldur ile evleri aynı sokakta bulunan 40 yaşındaki komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

ÇOK SAYIDA KURŞUNUN İSABET ETTİĞİ ADAM CAN VERDİ

Tartışmanın büyümesi ile Hüseyin Çoldur, komşusu Fatih Afacan'a tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan mermiler Afacan'ın kafa ve vücudunun farklı yerlerine isabet ederken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan Fatih Afacan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TABANCASIYLA BİRLİKTE TESLİM OLDU

Öte yandan şüpheli polis memuru olay yerinden uzaklaşarak görev yaptığı Kargı İl Emniyet Müdürlüğü'ne tabancası ile teslim oldu. Ekipler olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI