21-12-2023 12:35:58

Pizza İl Forno, basketbola lezzet kattı

Gökmen Gastronomi bünyesindeki restoran zinciri Pizza İl Forno, İtalyan işi lezzetlerini parkeye taşıyor. Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde Başkent temsilcisi Türk Telekom’un 2023 – 2024 sezonundaki tüm iç saha maçlarında, salonun loca ve VİP bölümlerindeki izleyicilere Pizza İl Forno tarafından pizza ve makarna servisi yapılmaya başlandı.
Pizza İl Forno, basketbola lezzet kattı

 

Yeni sezonda Türk Telekom Basketbol Kulübü’nün tüm iç saha müsabakalarında, salonun loca bölümleri ile saha kenarındaki VİP kısımlarından maçları takip eden seyirciler, basketbol heyecanını Pizza İl Forno lezzetleriyle taçlandırıyor.

2013 yılında Ankara Çankaya’da, küçük bir mahalle pizzacısı olarak doğan Pizza İl Forno, misafirlerine sunduğu İtalyan işi özgün lezzetler ve zengin içerikli mönüleriyle sektörüne farklı bir yaklaşım getirdi. 2015 senesinde şubeleşmeye başlayan marka, Bilkent’te açtığı ikinci restoranıyla kısa sürede Başkentli lezzet tutkunlarının müdavimi haline geldi. Ardından Ankara’nın farklı lokasyonlarındaki yeni şubelerle büyümesini sürdüren Pizza İl Forno, taş fırında pişen İtalyan işi pizzalarını önce Eskişehir’e ardından İstanbul’a taşıdı. Özellikle zengin vegan lezzetleri, glüten free ve bitkisel içerikli mönüleriyle öne çıkan ve şu anda 20 şubeye ulaşan marka, şubeleşme atağını 10. kuruluş yılında da sürdürüyor. Pizza İl Forno’nun, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışına yönelik de şubeleşme planları bulunuyor.

 

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI