24-04-2024 16:41:14

Kayıp Taylandlı model Kaikan Kaennakam'ın cansız bedeni bulundu

Bir yıldır kayıp olan Taylandlı model Kaikan Kaennakam'ın cesedi Bahreyn'deki bir morgda bulundu. Nisan 2023'ten beri aranan Kaikan'ın cesedi bacağındaki dövme sayesinde tespit edildi.
Kayıp Taylandlı model Kaikan Kaennakam'ın cansız bedeni bulundu

Modellik kariyeri sona erdikten sonra ailesine maddi destek sağlamak amacıyla Tayland'a taşınan ve bir restoranda çalışmaya başlayan Kaikan Kaennakam, 1 yıl önce ortadan kayboldu. Her yerde aranan modelden kötü haber geldi.

AİLE SEFERBER OLMUŞTU

Modelliği bırakarak kendine yeni bir kariyer planı çizen Kaikan, yeni hayatından resimler ve videolar paylaşarak deneyimlerini ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşıyordu. Nisan 2023'te ansızın sosyal medya paylaşımlarını durdurması, Tayland'da onun başına kötü bir şey gelebileceği konusunda konusunda büyük bir endişe yarattı. Ailesi aylarca onu bulmaya çalıştı ve yardım için Tayland Büyükelçiliği'ne başvurdu. Bahreyn'deki yaşayan Taylandlı topluluğuna ulaşarak yardım istediler. 18 Nisan'da, Tayland Büyükelçiliği, Salmaniya Tıp Kompleksi morgunda bir kadın cesedi bulunduğunu Kaikan'ın ailesine bildirdi. Aile, üyeleri cesedi modelin bacağındaki dövme sayesinde tespit edebildi.

VÜCUDUNDAKİ MORLUKLAR AİLEYİ HAREKETE GEÇİRDİ

Otopsi raporuna göre ölüm nedeni, "alkol zehirlenmesi nedeniyle akut akciğer ve kalp yetmezliği" olarak belirlendi.

Kaikan'ın ailesi, cesedi Tayland'a getirmeye çalışıyor. Modelin ölümüyle yıkılan kardeşi Suthida Ngernthaworn, "Ablam iki veya üç yıl önce Bahreyn'de çalışmaya başladı ve orada bir Arap erkek arkadaşı buldu. Ancak geçen yıl Nisan ayından bu yana onunla iletişim kuramadık" dedi. Suthida, ablasının ölümü hakkında şüphelerini dile getirdi, çünkü ablasının cesedinin fotoğraflarında morluklar olduğunu iddia etti. Ayrıca, ablasının kaybolmadan önce vücudunda morluklar ve kesikler olduğunu gösteren fotoğraflar ve videolar gönderdiğini söyledi.

"OTOPSİNİN YENİDEN YAPILMASINI İSTEYECEĞİZ"

Suthida, "Bahreyn büyükelçiliği ölüm nedenini alkol zehirlenmesi olarak belgeledi, ancak ceset fotoğraflarında morluklar vardı. Cenazeyi geri getiremedik çünkü repatriasyon pahalı. Annem ayrıca otopsinin yeniden yapılması için davanın yeniden açılmasını istiyor" dedi.

Tayland'da bir kadın ve çocuk yardım kuruluşunun kurucusu Paveena Hongsakul, ailenin cevaplar bulmasına yardımcı olcaklarını belirtti. Paveena, Polis Genel Hastanesi'nden Kaikan'ın cesedini yeniden incelemesini ve ölüm nedenini yeniden değerlendirmesini sağladı. Bir basın toplantısında konuşan Paveena, "Taylandlı kadınların yurt dışında çalışmayı düşünürken dikkatli olmaları gerekiyor. Fuhşa zorlanma, insan ticareti veya uyuşturucu çetelerine karışma riskleri var" ifadelerini kullandı.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI