21-05-2024 09:58:22

AJDA PEKKAN’DAN DEV KONSER ÖNCESİ DETAYLI TOPLANTI

AJDA PEKKAN’DAN DEV KONSER ÖNCESİ DETAYLI TOPLANTI

Ajda Pekkan’ın 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleştireceği konserle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, Süperstar dün sahne arkasında çalışacak yaklaşık 150 kişilik ekiple bir araya geldi. Aralarında menajeri Sedef Aygün, orkestra şefi Mustafa Haybat ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı kalabalık ekibiyle birlikte Beşiktaş Stadyumu’nda sahne kurulumu çalışmalarını da yakından takip eden Süperstar, teknikten sahne tasarımına, ses ve ışık tasarımından karşılama ekibine kadar görev yapacak tüm ekipten bilgi aldı. Yaklaşık 5 saat süren toplantıda konserin en ince ayrıntısıyla yakından ilgilenen Ajda Pekkan, konser provalarını da stadyumda gerçekleştireceğini söyledi. Ajda Pekkan’ı çalışmaları sırasında kardeşi Semiramis Pekkan ve aile dostu İsmail Akkaya da yalnız bırakmadı. 

BWO Entertainment tarafından, JRO Yatırım ve missafir.com destekleriyle düzenlenen ve yaklaşık 40 bin kişinin izleyeceği bu devasa konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek. Dev bir orkestrayla sahne alacak olan Ajda Pekkan efsane şarkılarını Türkiye’nin en sevilen sanatçı arkadaşlarıyla beraber söyleyecek. 

İşine duyduğu saygıyla tanınan Pekkan, konser öncesi Beşiktaş Stadyumu’na gelerek, konser alanında incelemelerde bulundu. Konserde çalışacak tüm ekiple de tek tek tanışan Ajda Pekkan, ilerleyen günlerde provalarını da stadyumda gerçekleştirecek. 

Ajda Pekkan ve sanatçı dostlarının muhteşem bir görsel şova da imza atacağı konserin biletleri tükenmek üzere. Son şanslılar için biletler Bubilet, Biletinial, Iticket, Passo ve Biletix’te.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI